Köpvillkor

PRISER OCH BETALNING
Alla angivna priser i vår webbutik är exkl. moms.

FAKTURA:
Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av BEEKETAL.SE överlåtna till Svea Ekonomi AB. Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Faktura och administrationsavgift tillkommer på 45kr.

DELBETALNING:
Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag.
Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,68 %

KORTBETALNING:
Du är säker när du använder Paysons tjänster, vi ställer höga krav på våra samarbetspartners och för kortbetalningar med Visa och MasterCard används tillägget 3D-Secure (Verified by VISA/SecureCode) vilket innebär att för anslutna kort behöver man ange sitt lösenord för internethandel alternativt använda sin Digipass eller motsvarande

SWISH:
Med Swish gör du din betalning enkelt och snabbt med mobilen.
Använd dig av Swish QR-Scan längst upp till höger i APPEN för att skanna vår QR-kod eller Swisha manuellt, ange då ditt ordernummer som meddelande i swish appen. Eftersom betalningar gjorda via Swish granskas automatiskt kommer din order inte att skickas förrän beloppet är Swishat. Du får en orderbekräftelse när betalningen är genomförd.

FRAKT OCH LEVERANSINFORMATION:
Alla produkter som köpts på denna webbplats levereras mot en fraktavgift som beräknas vid kassan ( Vi levererar till hela Landet )
Vi sänder alla små beställningar via DHL , UPS , DSV, Schenker samt Postnord och flera andra transportfirmor
Leveranstider är 2-7 arbetsdagar, förekommer ibland lite längre.
För ej uthämtade paket debiterar vi fraktkostnade 290:- plus moms.

TRANSPORTSKADOR:
Vid leverans har du som kund ansvaret att alltid noggrant kontrollera förpackningen/förpackningarna efter eventuella skador innan du skriver under.
Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad skall du omedelbart anmäla detta direkt till transportören. Det är din skyldighet som mottagare att kontrollera godset och rapportera eventuella skador direkt till transportören..

All reklamation av skadat gods ska rapporteras till oss på Beeketal Sverige via vår reklamationssida som finns på https://www.beeketal.se/reklamation-aterkop/ tänk på att en reklamation inte godkänns om inte följesedel med information om skadan medföljer!
Eventuella skador på dina varor ska skickas till oss via ovan länk senast 24 timmar från det att varan tagits emot av dig som kund och skada noterats.

14 dagar öppet köp på produkten som inte är monterad och i oöppnat skick. Gäller ej vid köp av REA-produkter eller extra beställningsvaror.

RETURER/ÅNGERRÄTT:
Returer sker på egen bekostnad / Det är konsumenten som ska stå för returfrakten om konsumenten ångrar sitt köp.
Ångerrätten gäller inte för alla sorters köp. Den gäller exempelvis inte för den som köper en specialtillverkad produkt. Ångerrätten gäller endast om varan och originalförpackningen är i oförändrat skick. Du som kund står för risken om produkten skadas när den fraktas tillbaka till oss , viktigt att den levereras direkt till vårt lager. Tänk därför på att förpacka varan väl. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln, viktigt att varan levereras  till oss på lagret och inte ett serviceställe, inom 14 dagar från de datum ni tagit emot er order. Om en vara skadas eller kommer bort då du som kund återsänder den är du betalningsansvarig

GARANTIER:
Alla garantier för produkterna lämnas av respektive tillverkare och gäller från 6 – 12 månader, beroende på produkt. Garantin täcker inte handhavandefel. Garantin på samtliga begagnade maskiner gäller ej. Upptäckta skador (brister eller fel) skall omgående, utan något förhinder, anmälas till oss. Annars sker förlust av garantianspråk.
Slitagdelar som: packning ,lampor, säkringar och knivar omfattas inte av garantin.

DINA UPPGIFTER:
Vi utför all insamling och behandling av personuppgifter i enlighet med gällande integritetsskyddslagstiftning.
Vid en beställning av produkter från oss på Beeketal Sverige sparas din information i våra system för att kunna skicka ut eventuella fakturor men också för att skicka ut direktreklam om du accepterar att få nyhetsbrev via oss. Väljer du att registrera ett konto hos oss och därmed bli en fast kund kommer dessa nyhetsbrev att skickas utan att du själv klickar i kryssrutan nedan för att få dessa.
Om du har några frågor hur vi hanterar din data i övrigt är du alltid välkommen att kontakta oss på Beeketal Sverige på adressen.