Reklamation & Retur

Beeketal Sverige – Köpvillkor
Vi har möjlighet att utrusta alla cateringanläggningar i Sverige, Danmark & Finland. Hos vårt företag får du professionell hjälp i valet av utrustning och de bästa priserna på alla produkter som behövs för ditt kök

1. Priser och betalning

Alla angivna priser i vår webbutik är exkl. moms.

 1.1 Faktura

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av BEEKETAL.SE överlåtna till Svea Ekonomi AB. Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Faktura och administrationsavgift tillkommer på 45kr.

 1.2 Delbetalning 

Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,68 %

 1.3 Kortbetalning

Säkra kortbetalningar
Du är säker när du använder Paysons tjänster, vi ställer höga krav på våra samarbetspartners och för kortbetalningar med Visa och MasterCard används tillägget 3D-Secure (Verified by VISA/SecureCode) vilket innebär att för anslutna kort behöver man ange sitt lösenord för internethandel alternativt använda sin Digipass eller motsvarande

 1.4 Swish 

Med Swish gör du din betalning enkelt och snabbt med mobilen.
Använd dig av Swish QR-Scan längst upp till höger i APPEN för att skanna vår QR-kod eller Swisha manuellt, ange då ditt ordernummer som meddelande i swish appen. Eftersom betalningar gjorda via Swish granskas automatiskt kommer din order inte att skickas förrän beloppet är swishat. Du får en orderbekräftelse när betalningen är genomförd.

2. Frakt- och Leveransinformation

Alla produkter som köpts på denna webbplats levereras FRAKTFRITT.

Vi sänder alla små beställningar via DHL , UPS , DSV, Schenker samt Postnord  och flera andra transportfirmor

Leveranstider är 2-7 arbetsdagar

 2.1 Inspektion av levererad vara från Beeketal Sverige.

Du som kund har vid leverans av dina beställning ansvar att alltid  kontrollera noggrant förpackningen/förpackningarna efter skador innan du skriver under den medföljande leveranssedeln som speditören har med sig. Vid skador ska detta dokumenteras av dig som kund på följesedlen nogrant. Meddela även speditören att du inte tar emot denna skadade produkt och att den ska skickas tillbaka.

All reklmation av skadat gods ska rapoteras till oss på Beeketal Sverige via vår reklmationssida som finns på https://www.beeketal.se/reklamation-aterkop/ tänk på att en reklmation inte godkänns om inte följsedel med information om skadan medföljer!

Eventuella skador på dina varor ska skickas till oss via ovan länk senast 24 timmar från det att varan tagits emot av dig som kund och skada noterats.

14 dagar öppet köp på produkten som inte är monterad och i oöppnat skick. Gäller ej vid köp av REA-produkter  eller  extra beställningsvaror.

 2.2 Returer
Returer sker på egen bekostnad / Det är konsumenten som ska stå för returfrakten om konsumenten ångrar sitt köp

Ångerrätten gäller inte för alla sorters köp. Den gäller exempelvis inte för den som köper en specialtillverkad produkt

När du utnyttjat din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka varan i fråga till oss på lagret

Viktigt att produkten skickas till oss som företagspaket med hemleverans och inte till ett serviceställe

3. Refund:

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala fraktkostnaderna  när du sänder tillbaka varan.

4. Garantier:
Alla garantier för produkterna lämnas av respektive tillverkare och gäller från 6 – 12 månader, beroende på produkten / reservdelsgaranti

Slitagedelar som: packning ,lampor, säkringar och knivar omfattas inte av garantin

Vi är här för att hjälpa och bistå med att försöka lösa alla eventuella problem.

5. Dina personuppgifter

Vi utför all insamling och behandling av personuppgifter i enlighet med gällande integritetsskyddslagstiftning.

Vid en beställning av produkter från oss på Beeketal Sverige sparas din information i våra system för att kunna skicka ut eventuella fakturor men också för att skicka ut direktreklam om du accepterar att få nyhetsbrev via oss. Väljer du att registera ett konto hos oss och därmed bli en fast kund kommer dessa nyhetsbrev att skickas utan att du själv klickar i kryssrutan nedan för att få dessa.

Utöver information kring ditt kommande besök kan vi också komma att skicka annan information och erbjudanden i marknadsföringssyfte. I förhållande till dig som inte väljer att bli kund gör vi detta baserat på den legala grund som i GDPR kallas berättigat intresse.

Om du har några frågor hur vi hanterar din data i övrigt är du alltid välkommen att kontakta oss på Beeketal Sverige på adressen

Contact Us

Reklamation & Retur formulär

VARUKORGEN TOTALT
Det finns inga produkter i kundvagnen!
Pris exkl moms
kr
Pris inkl moms
kr
Fortsätt handla